Kalma serie Kids

Kalma serie Kids 1.4

Kids Kalma serie is een aanvulling in de reeks van woord voor woord Interactive islamitische educatieve apps door Quranreading.com.

Kids Kalma serie is een aanvulling in de reeks van woord voor woord Interactive islamitische educatieve apps door Quranreading.com.

Kids Kalma serie is een aanvulling in de reeks van woord voor woord Interactive islamitische educatieve apps door Quranreading.com. Deze app zal je leren Zes Kalma om kinderen met behulp van woord voor woord reciteren, vertaling en transcriptie van 6 Kalmas van de islam. 6 Kalmas vormen de basis van het geloof in de islam en het kennen van de Kalmas door hart is een wens van iedere moslim maar velen vinden het moeilijk om te onthouden alle Kalmas. Kinderen Kalma serie zal kinderen helpen bij het ​​leren van de Kalmas door ze door woord recitatie tegelijk.

Belangrijkste kenmerken van Kids Kalma serie zijn:

• woord voor woord reciteren van 6 Kalma met benadrukking van het woord wordt gereciteerd.

• De vertaling en transcriptie van elk woord van Kalma wordt gegeven aan het begrip van de Kalma bij kinderen verhogen.

• Het volledige tabblad Kalma zal volledig Kalma in het Arabisch laten zien met zijn volledige vertaling en transcriptie en audio recitatie.

• De knop instellingen leidt u naar opties om de weergave-instellingen van app aanpassen door te kiezen tussen verschillende teksten kleuren, lettergroottes en achtergrondkleuren.

• Vertalen en Transliteration kan worden uitgeschakeld instellingen door de gebruiker.

Beoordeel Kids Kalma Series om ons te helpen verbeteren van onze app en verspreid islamitische leren over de hele wereld.

Kalma serie Kids

Download

Kalma serie Kids 1.4